forkredit.com | www.sadowod.com | - | finntalk.com

Benjamin Žnidaršič - slikar, pesnik in pisatelj

VABILO NA TRADICIONALNO DELAVNICO GLINE, SLIKARSTVA IN KIPARSTVA

Spoštovani Zavod ARS VIVA vas vabi na kiparsko-slikarsko delavnico!

V letu 2017 bo osmič organizirana Delavnice za glino, kiparje in slikarje na lokaciji Žage na izviru Obrha v vasi Vrhnika pri Ložu 39b. Delavnica se začnesneznik 21. julija in konča 23. julija 2017, torej do takrat, ko bodo dela narejena in se bodo ustvarjalci dobro počutili. V soboto, 22. julija bomo ob 20. uri odprli tudi razstavo prinešenih del, zato naj vsak zainteresirani s seboj prinese dve likovni deli.

19657183 10209803824867915 773936165627811726 nDelavnici se bodo pridružili tudi otroci in slikarji, ki bodo dodatno popestrili dogajanje. Prizorišče je ob stari žagi, ki bo dajala prenočišče, zato s seboj prinesite spalne vreče in vse potrebno za osebno higieno. Na voljo je nekaj sob, drugi bodo prenočevali v Podcerkvi. Sanitarije s tušom so ob večnamenskem prostoru (jurčku), kjer je urejena tudi kuhinja in jedilnica. Tu bomo ob žuborenju potoka Obrh, ki je eden glavnih izvirov Ljubljanice, tudi ustvarjali. V primeru slabega vremena je na žagi dovolj pokritega prostora, ki bo dajalo zavetje pred presenečenji.

Udeležencem nudimo brezplačno bivanje in hrano, predvsem pa prijateljsko družbo, ki naj vsem pomeni navdih in impresijo. Od udeležencev pričakujemo, da se bo vsak od njih odrekel enemu likovnemu delu v korist Zavoda Ars Viva, ki bo ta dela javno razstavilo na primernem prostoru vsem na ogled.